Política de privadesa

De conformitat amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d’IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL amb CIF B66752189 i domicili social situat al carrer del Mestre Josep Simón, número 6 2n 2a de Sant Fruitós de Bages.

La present informació descriu el tractament de les dades personals dels usuaris, per part d’IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL, rebuts a través de la pàgina web i d’altres mitjans.

CATEGORIES I NATURALESA DE LES DADES TRACTADES

IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL tractarà les dades personals dels usuaris recopilats durant la navegació i l’ús de la seva pàgina web, així com durant el registre i l’enviament de les comandes de compra, a través d’eines electròniques i automatitzats.

FINALITAT

Les dades personals poden ser utilitzats per a les següents finalitats:

  • Per complir amb les seves obligacions contractuals per a la impressió i enviament de la seva comanda.
  • Per respondre a les seves consultes d’atenció al client estretament relacionades amb l’ús de la Web, amb el registre i l’accés a l’àrea de client.
  • Per presentar-li promocions i novetats mitjançant e-mail, correu, telèfon, SMS, i també mitjançant instruments automatitzats, IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL pot usar les seves dades per elaborar perfils individualitzats de client a través de procediments estadístics. Com a resultat, vostè podrà rebre comunicacions personalitzades del seu interès amb continguts relacionats amb els productes i serveis d’IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL. El tractament relatiu a promocions i publicitat solament s’efectuen quan vostè ha donat el seu consentiment.
  • Complir amb les obligacions legals.
  • Realització d’estadístiques i avaluació del nivell de satisfacció del client.

MODALITAT DEL TRACTAMENT

En compliment amb la normativa vigent, IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. S’adopten mesures de seguretat especials per impedir la pèrdua de dades, usos il·lícits o incorrectes i accessos no autoritzats. La informació recopilada es registra de forma segura.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

DRETS DE L’INTERESSAT

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt, als correus electrònics administracio@impremta.cat o al telèfon 93 874 82 09. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent, en aquest cas l’Agència Espanyola de Protecció de dades (https://www.aepd.es/), per presentar la reclamació que consideri oportuna.

TRANSFERÈNCIA DE DADES

IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL l’informa que pot procedir a una transferència de les dades quan sigui necessari (per exemple, als subcontractistes, com els dissenyadors gràfics i / o tallers o transportistes com, CORREUS EXPRESSDHLTNTUPS i l’oficina de correus). Aquesta transferència de dades es durà a terme de conformitat amb les garanties, mesures i drets establerts per la legislació vigent sobre protecció de dades personals i de conformitat amb aquesta política de privadesa i l’acord de transferència de dades d’IS 2.0 IMATGE i COMUNICACIÓ, SL

Ens reservem el dret d’actualitzar la nostra política de privadesa a qualsevol moment i li recomanem que la revisi amb freqüència.